(C) Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi Kursu Başvuruları Başladı.

04 Temmuz 2017 Salı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

(C) Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlık Eğitimi Kursu

1 Ağustos 2017  tarihinde uzaktan eğitim başlangıcı, 16  Ağustos 2017 tarihinde yüz yüze eğitim başlangıcı şeklinde gerçekleştirilmesi planlanan İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitimi yapılacaktır. Başvuru Şartlarına uygun olarak eksiksiz bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 28 Temmuz 2017

İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitim Başvuru Şartları:

Eğitime sadece mühendis, mimar, fizikçi, kimyager, biyolog, teknik öğretmenler ve iş sağlığı ve güvenliği programı mezunları başvurabilir. İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi Uzaktan eğitim + Yüz yüze eğitim +Uygulama Eğitimi den oluşmaktadır. Uzaktan eğitim (90 saat), kesin kayıttan sonra e-posta aracılığıyla size gönderilecek olan kullanıcı adı ve şifre vasıtasıyla internet üzerinden gerçekleşecektir. Katılımcıların ses, görüntü ve ders içeriklerini açabilecek yeterince hızlı internet bağlantısı, yeterli donanımda bilgisayara ve bilgisayar kullanım bilgisine sahip olmaları gerekir. Uzaktan Eğitime süre olarak %90 devam zorunludur. Uzaktan eğitimin %90’lık kısmı eş zamansız olup, belirtilen tarih aralığında istenilen zamanda yapılabilir, %10’luk kısmı (9 saat) eşzamanlı (senkron) olarak; bildirilen tarih ve saatlerde internet üzerinden canlı gerçekleştirilecektir.  Yüz yüze eğitim (90 saat) Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. (Adres: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Zihni Derin Yerleşkesi – Fener Mahallesi 53100 Merkez/RİZE). Yüz yüze eğitimde en fazla 6 saat devamsızlık hakkınız bulunmaktadır. Yüz yüze eğitim ders programı kesin kayıttan sonra e-posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir. Uygulama Eğitimi (staj) (40 saat) yüz yüze eğitimin bitiminden itibaren 1 ay içerisinde tamamlanacaktır. Uygulama eğitimine  %100 devam zorunludur. Lütfen yüz yüze eğitime gelmeden Uygulama Eğitimi yapacağınız yeri belirleyiniz ve işyeri SGK Sicil numarasını temin ediniz. Uygulama eğitimi yapılacak işyerlerinde; iş güvenliği uzmanı bulunması gerekir.

Başvurudan önce bilinmesi gerekenler: Başvurular şahsen başvuru yoluyla alınacaktır. Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır.

Başvuru için gerekli belgeler:

1-Başvuru dilekçesi: Dilekçedeki bilgiler sizinle iletişime geçmek ve işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanılacağından istenen tüm bilgileri hatasız ve eksiksiz olarak, bilgisayar ortamında doldurunuz ve yazdırarak imzalayınız. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

2-Diploma: Diploma ya da geçici mezuniyet belgesi. Aslının eğitime gelindiğinde ibraz edilmesi halinde eğitim kurumumuz “ASLI GİBİDİR” onayını yapacaktır. Diplomanın veya geçici mezuniyet belgesinin ıslak imzalı noter onaylı veya mezun olunan okul onaylı sureti de geçerli olacaktır.

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi/Nüfus Kayıt Örneği: Aslı eğitime gelindiğinde ibraz edilecek ve aslı gibidir yapılacaktır.

Başvuru:

Başvuru için gerekli belgelerden 1.Başvuru Dilekçesi, 2.Diploma/Geçici

Mezuniyet belgesini ve Nüfus Cüzdanı / Nüfus Kayıt örneğini 3 ek olacak şekilde hazırlanmalıdır.

Sorularınızı telefon ve e posta ve sosyal medya aracılığı ile bize iletebilirsiniz.

Telefon: 0464 223 52 18

e-posta: rteusem@erdogan.edu.tr